Popia Pukaw I 01135400282
Popia Pukaw
Snek makanan ringan yang sesuai untuk dinikmati seisi keluarga tanpa mengira masa. Mempunyai pelbagai perisa yang mempunyai rasa yang sangat sedap dan menarik. Sentiasanya anda akan "terPUKAW"dengan kesedapan dan keunikannya.
Harga Produk
Balang Kecil - RM 10.00
Balang Besar - RM 20.00
(Penghantaran boleh dibuat keseluruh semenanjung Malaysia)
(Nota **Harga tidak termasuk kos penghantaran)
Nota *** COD PERCUMA - Sekitar Pulau Pinang, Sungai Petani, Alor Setar dengan minimum tempahan hanya 2 botol (kecil/besar)
Minimum tempahan - 20 botol (kecil/besar) untuk semua penghantaran ke semenanjung Malaysia yang lain.
Nota *** COD PERCUMA - Sekitar Pulau Pinang, Sungai Petani, Alor Setar dengan minimum tempahan hanya 2 botol (kecil/besar)
Minimum tempahan - 20 botol (kecil/besar) untuk semua penghantaran ke semenanjung Malaysia yang lain.
Antara Pilihan Perisa Kerepek Popia
Popia Kari Cheese Menangis (HOT ITEM)
Harga Balang Kecil - RM 10.00
Harga Balang Besar - RM 20.00
(Penghantaran boleh dibuat keseluruh semenanjung Malaysia)
(Nota **Harga tidak termasuk kos penghantaran)
Popia Oreo (HOT ITEM)
Harga Balang Kecil - RM 10.00
Harga Balang Besar - RM 20.00
(Penghantaran boleh dibuat keseluruh semenanjung Malaysia)
(Nota **Harga tidak termasuk kos penghantaran)
Popia Nestum
Harga Balang Kecil - RM 10.00
Harga Balang Besar - RM 20.00
(Penghantaran boleh dibuat keseluruh semenanjung Malaysia)
(Nota **Harga tidak termasuk kos penghantaran)
Popia Chocolate
Harga Balang Kecil - RM 10.00
Harga Balang Besar - RM 20.00
(Penghantaran boleh dibuat keseluruh semenanjung Malaysia)
(Nota **Harga tidak termasuk kos penghantaran)
- Keterangan Produk -
1. Ketahanan produk: 2-3 bulan (sekiranya seal tidak dibuka)
2. Penghantaran - akan menggunakan pihak bas express yang diyakini bagi mengelakan produk pecah/rosak
Pastinya Pilihan Utama Anda - Popia Pukaw
01135400282 NAIM
Media Sosial Popia Pukaw
http//popiapukaw.blogpspot.com
https://popiapukaw.wordpress.com
www.printerest.com/popiapukaw
Comments
Post a Comment